START MET SPORTIEF FIETSEN!

S2BDe sportieve fiets is populair. Veel mensen kopen vol enthousiasme een racefiets of mountainbike maar komen er al gauw achter dat remmen, schakelen en in balans blijven op zo’n fiets wel wat anders is dat fietsen op een gewone fiets. Om te voorkomen dat je enthousiasme wegebt en je fiets werkeloos in de schuur komt te staan kun je nu deelnemen aan de NTFU Start2Bike dagen. Een laagdrempelig trainingsprogramma waarbij je in 4 trainingen meer controle over je fiets krijgt.

START2BIKE PROGRAMMA.

Zondagochtend 9, 16, 23 en 30 april 2017 om 10.00 uur. Deelname aan Start2Bike kost slechts € 37,50! Hiervoor ontvang je:

 

 

  • 4 mountainbike trainingen van maximaal 3 uur;
  • deskundige training door ervaren en gecertificeerde mountainbike instructeurs;
  • de unieke fietsschadeverzekering met een maximale vergoeding van € 750,- (geldig tijdens de Start2Bike trainingen);
  • digitale nieuwsbrief met tips & tricks.

Start2Bike is geschikt voor startende mountainbikers vanaf 13 jaar. Na de laatste training ben je zeker in staat een mountainbiketocht van minimaal 25km te rijden. Twijfel je of Start2Bike iets voor jou is? Neem dan contact met ons op. Ben je enthousiast en wil je in 2016 starten? Schrijf je dan snel in!

Je kunt ook meteen Xtrail lid worden, want dan krijg je voor slechts 75 euro het gehele jaar toegang tot de trainingen, verzekeringen, alle clubvoordelen en die van de NTFU…