Najaar 2017 Xtrail

Ook in de tweede helft van 2017 was voor Xtrail een levendige tijd, met onze jaarlijkse BBQ, Gulbergen en allerlei leuke ritten in de regio.

Ritten
In september hebben verschillende leden de Gelre Ziekenhuizen tocht in Apeldoorn gereden. Later in de maand deden Xtrailers mee aan de ritten in Gorssel en Holten. Eind september was er nog de Gulbergen24 waar Xtrail elk jaar aan meedoet. Peter heeft een mooi verslag daarover geschreven, zie hier.

Het weer in september was duidelijk beter dan in oktober, wat een kleddernatte maand werd. De Kruisbergtocht in Hoog Keppel leverde mooie foto’s op van Xtrailers onder de modder en van de Halloweentocht bij de Toerbuffels stond de modder zelfs tot aan de knieën. De Xtrail dames hebben de Eerbeek Ladies toer gereden eind oktober. De modder was ook daar nog aanwezig.

In november was er iets minder regen dan oktober. De rit in Gorssel was qua weer een succes, helaas had Arie pech met een val. Sterkte met je herstel Arie! In de tussentijd haalde Joris een ‘luxe natuur modderbad’, duidelijk op een plek waar er nog voldoende modder lag. De woensdagavond trainingsritten waren volledig in het donker, voor veel leden een extra reden om elke woensdag mee te rijden.

Deze winter is er weer voldoende aanbod qua ritten. Kijk voor een volledig overzicht in de NTFU kalender. Clubritten gaan we in het voorjaar weer oppakken. Mocht je deze winter een van de vele ritten gaan rijden, zet dan achteraf een leuke foto of je Strava resultaten in de klepapp!

Xtrail BBQ
Eind augustus heeft de BBQ commissie weer een hele leuke BBQ georganiseerd, voor de laatste keer op de sintelbaan (binnenkort omgetoverd tot zonnepark). Het weer was perfect, met lekker veel eten en drinken en een hoge opkomst. Daarmee werd het een gezellige avond waarin vakantieverhalen uitgewisseld werden en plannen voor het najaar gesmeed. Een mooie traditie!

Nog veel meer..
Begin november hebben Mara en Lars meegedaan aan een wedstrijd bij ETP. Onder grote belangstelling hebben ze super gereden en een mooi visitekaartje van Xtrail afgegeven. Nick en Marco hebben mooie foto’s van hun MTB vakanties in Spanje en Luxemburg gedeeld in de klepapp. Hartstikke leuk dat Xtrailers ook in het buitenland de MTB pakken om zich daar in de echte bergen te testen!